Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
mars
21
lør.
15:00 - 21:00
Åpningstider: 13.00–21.00 begge dager Gjør deg klar for to smakfulle dager med sider, sjømat og gode opplevelser! Hva kan du forvente? - Smak det aller beste av norsk kvalitetssider - Spennende kurs og arrangementer - Unike kombinasjoner av sider og sjømat - Møt produsentene og lær mer om norsk sidertradisjon Enten du er en erfaren siderentusiast eller bare nysgjerrig, er dette din sjanse til å smake, lære og nyte det beste av norsk siderkultur!
Ingen hendelser funnet
Tradisjon tro inviterer vi til en uformell nettverkssamling med Oi! Matnettverk før julen setter inn. Vi har holdt av flere bord på julemarkedet i Trondheim, og her kan vi møtes for å nyte litt god lunsj, en kopp gløgg (eller to) og ta en pust i bakken.
desember
17
ons.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
januar
20
tir.
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.