Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
november
17
man.
13:00 - 20:00
Velkommen til denne nettverkssamlingen hvor vi skal lære av hverandre, se hvordan ulike aktører samarbeider på tvers for å oppnå suksess. Program: 13.00-13.10: - Velkommen ved Oi! Brit Melting 13.10-13.30: Hvordan skal vi lykkes som en ledende matregion i årene som kommer? 13.30-15.00 - Inderøya og Den Gylne Omvei: hvordan har vi jobbet for å bygge merkevare, utvikle verktøy og bygge kjennskap til vår region også mot en internasjonal målgruppe? v/Anne Haga, Reiselivssjef og daglig leder, Visit Innherred - Region Sør: hvordan har vi jobbet for å koble sammen en stor region for og hvordan ser vi for oss veien videre? Pause med kaffe og pausemat (14.10-14.30) - Walberg: Hva skal til for å lykkes som utstiller på Trøndersk Matfestival, hvordan håndterer man utfordringer og tar muligheter? - Hitra Gårdsmat: Hvordan lykkes som en liten aktør i et litt større nettverk? 15.00-15.45 - Vi deler oss inn i gruppearbeid og jobber oss gjennom konkrete scenarioer i veien frem mot 2030 15.45-16.00 - Oppsummering og veien videre, v/Ida Stuberg, styreleder Oi! Mat og Drikke 16.00-16.30 - Pause og nettverking 16.30-19.00 - Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer. På menyen: To forskjellige snacks: Tørket reinsdyrkjøtt og tyttebær & sikrogn fra Aursund Treretters: Lett bakt røye med rørosrømme Bidos kokt på reinsdyr fra Røros, rotgrønnsaker fra Frosta og nystekt laipi Multekrem med krokan Oi! og Britannia har invitert Eva Nordfjell fra Rørosrein til å komme inn på kjøkkenet for å dele om samiske mat-tradisjoner og matkultur, teknikker og mer. 12 utvalgte elever fra restaurant og matfag i Trondheimsområdet vil være ansvarlig for middagen under kyndig veiledning fra Espen Aunaas, Executive Head Chef på Britannia. Velkommen til en festmidddag og en fantastisk feiring av samisk mattkultur. Pris nettverkssamling: 0kr for medlemmer Oi! Matnettverk/600 Ikke-medlemmer Pris festmiddag: 300kr for medlemmer og de tilhørende Oi! Matnettverk (drikke kjøpes på stedet). OBS! No-show faktureres med 400kr seminar og 500kr for middag per billett. Dette uavhengig av medlemsskap i Oi! Matnettverk - dette gjør vi for å forhindre matsvinn og at vi må si nei til andre som vil delta på våre arrangement. Påmeldingen er bindende.
Ingen hendelser funnet
oktober
30
tor.
12:30 - 16:00
Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.
16:30 - 18:00
Lær om sider fra Pommelier Yngve Henriksen og Sommelier Hendik Dahl Jahnsen!
1
lør.
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
16:30 - 19:00
Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer.
desember
4
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!