oktober

30

tor.

12:30 - 16:00

Oi! Matnettverk: mini-seminar med fokus på bærekraft

Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

Velkommen til et mini-seminar om bærekraft hvor du i tillegg til en fantastisk lunsj, også blir servert noen av høstens beste råvarer. Tilberedt av Årets Kokk konkurrent, Eli Anne Sundset, og noen utvalgte ungdomsskoleelever.

Velkommen til dette mini-seminaret med mål om at flere skal inspireres til å tenke helhetlig bærekraftig - i denne samlingen skal vi dele kunnskap og historier og slik inspirere hverandre. Samlingen starter med lunsj i Banksalen før vi går opp til auditoriet hvor det blir faglig samling. Samtidig vil Årets Oi! Kokk – Eli Anne Sundset – arbeide med utvalgte ungdomsskole-elever som i løpet av dagen tilbereder småsnacks med de beste lokale råvarer i sesong. Dette blir en hyllest til høstgrøden og en flott mulighet for ungdommer til å prøve seg på kjøkkenet. Maten presenteres og serveres seminardeltakere mot slutten av dagen. Program: 12.30-13.30: - Lunsj - inkl. høstinnslag i form av en stand med lokale bønder fra Bondelaget 13.30-16.00: - Velkommen ved Oi! Brit Melting/SMN1 Banksalen - Beskyttet betegnelse: Verdt å ta vare på og bygget på bærekraft, Marit Strand, Stiftelsen Norsk Mat - Bærekraftig landbruk v/Gunnar Alstad, Leder miljø- og bærekraftsutvalget Norges Bondelag - Ombruksemballasje - erfaringer fra pilotering på Matfestivalen 2025, Suzanne Øverlie, Trondheim Kommune - I takt med naturen: Lars-Eric Granqvist, Rørosmeieriet - Eli Anne Sundset – reisen til Årets Kokk og introduksjon til dagens snacks - Pause og snacks med Eli Anne og ungdomsskoleelever - Sirkulær økonomi i praksis, Steven Roy Charlesworth, SMN1 Bærekraft - Tid for mingling, erfaringsdeling og vel hjem! ELLER velkommen til sidersmaking! 16.30-18.00 - Siderkurs og smaking, med Pommelier Yngve Henriksen fra Inderøy Mosteri og Henrik Dahl Janssen. Yngve Henriksen er daglig leder for Inderøy Mosteri, og en av Norges første med utdanningen Pommelier, altså ekspert på sider og eplemost. Denne dagen vil han ta deg gjennom selve prosessen med siderproduksjon, hva som skal til for å produsere eple av topp kvalitet for siderproduksjon i Trøndelag og trender i sider-verden! Med seg på laget har han Sommelier Henrik Dahl Janssen, fem ganger Norgesmester i Sommelier, som med sin utdypende kunnskap om mat og drikke komplementerer Yngve. Tusen takk til våre fantastiske råvareleverandører som bidrar med lokale produkter til seansen med Eli Anne og elevene: Norcod Pris Seminar: 0 for medlemmer Oi! Matnettverk/400 Ikke-medlemmer Pris siderkurs: 200 for medlemmer Oi! Matnettverk/400 Ikke-medlemmer OBS! For å få rabatt til siderkurs ifbm. Oi! Matnettverk så må du huske benytte deg av rabattkode som ligger på Min Side - kalender. OBS! No-show faktureres med 400 seminar/og 500 for siderkurs per billett. Dette uavhengig av medlemsskap i Oi! Matnettverk - dette gjør vi for å forhindre matsvinn og at vi må si nei til andre som vil delta på våre arrangement. Påmeldingen er bindende.

Andre aktiviteter fra denne produsenten:

Ingen hendelser funnet

Andre aktiviteter:

oktober

30

tor.

16:30 - 18:00

Trondheim
Kurs
Bryggeri
Oi! Matnettverk

Lær om sider fra Pommelier Yngve Henriksen og Sommelier Hendik Dahl Jahnsen!

30 okt.
kl. 16:30 - 18:00

november

1

lør.

18:30 - 22:30

Orkland
Arrangement

Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.

01 nov.
kl. 18:30 - 22:30

november

17

man.

16:30 - 19:00

Trondheim
Arrangement
Restaurant

Velkommen til en fantastisk festmiddag i Palmehaven - inspirert av samisk matkultur og samiske råvarer.

17 nov.
kl. 16:30 - 19:00

november

17

man.

13:00 - 20:00

Trondheim
Arrangement
Oi! Matnettverk
Foredrag

I denne samlingen skal vi se på hvordan regioner og aktører har jobbet sammen for å oppnå mål. Vi utfordrer tankesett og lærer av hverandre med et mål frem mot Nasjonaljubileet 2030. Samlingen avsluttes med en fantastisk samisk-inspirert middag i Palmehaven på Britannia i regi av elever fra Restaurant og Matfag.

17 nov.
kl. 13:00 - 20:00

desember

4

tor.

11:30 - 14:30

Orkland
Arrangement
Restaurant

Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!

04 des.
kl. 11:30 - 14:30
05 des.
kl. 11:30 - 14:30
09 des.
kl. 11:30 - 14:30