Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
august
1 - 2
fre. - lør.
Trøndersk Matfestival er 20 år i 2025. Det er derfor valgt ut 12 ulike produkter som representerer det brede mangfoldet i Trøndelag – både geografisk, råvaremessig og historisk. I år kan du booke de plass til en av våre jubileumsløyper, hvor du får bli med på e guidet smaking av noen av disse produktene. Du kan velge mellom 3 ulike matøyper, med forskjellige produkter. Bli med vår guide, Gunn Solberg, på en inspirasjonsturne til fem utvalgte jubileumsprodukter på festivalområdet. Produsentene vil gi deg et innblikk i hvordan produktet produseres, og ikke minst hvordan det smaker!
Ingen hendelser funnet
juli
30
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
19:00 - 23:00
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.