Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, alle hverdager fra 5. desember – 20. desember! Buffeten dekkes i julepyntede omgivelser inne på hotellet. Vi serverer varm julemat, stort koldtbord med hjemmelagde og lokale fristelser, dessertbord og kaffe/te. Julelunsjen vår er populær som juleavslutning for bedrifter og grupper. Det er også en fin anledning til å ta en stor og god førjuls-lunsj med venner og familie her på trivelige Bårdshaug Herregård. I år kan du velge mellom to sittinger: Fra kl. 11:15 – 12:30 Fra kl. 13:00 – 14:15 Pris: 495,- per person Grupper under 9 gjester kan reservere bord https://booking.gastroplanner.no/baardshaug-herregaard/t For 9 eller flere gjester vennligst ta kontakt på post@baardshaug.no / 72 47 99 00 for reservasjon.
august
30
lør.
13:00 - 16:00
Hos Bårdshaug Herregård får du vakre, historiske rammer rundt ditt besøk. Sov, spis og drikk godt.
november
1
lør.
18:30 - 22:30
Viltaften på Bårdshaug Herregård: Trøndelags beste råvarer, kortreist og sesongbasert. En unik matopplevelse med historisk atmosfære.
juli
30
ons.
09:00 - 15:30
En urolig verden med krig og tollmurer gjør at vi må produsere mer av maten vi spiser. Selvforsyninga skal opp til minimum 50% innen 2030 sier totalberedskapskommisjonen. Det skal vi få til.
juli
31
tor.
12:00 - 13:00
Eva Nordfjell fra Rørosrein tilhører en sørsamisk reindriftsfamilie med base i Røros. Familien er en del av en sijte, som er flere samiske familier som i fellesskap forvalter store reinflokker.
juli
31
tor.
14:00 - 15:00
Norsk eplesider har vært i en voldsom utvikling og vekst i mange år, og nå begynner produksjonen også å ta fart i Trøndelag!
juli
31
tor.
14:00 - 16:00
Velkommen til en lunsjopplevelse utenom det vanlige – der smak, historie og fellesskap møtes ved langbordet langs Nidelven.