Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
januar
13
tir.
10:00 - 15:00
Vi inviterer til en møteplass hvor aktører i hele måltidskjeden møtes for å bygge relasjoner, utvikle nye løsninger og øke bruken av trøndersk mat i både offentlig sektor og HoReCa-markedet. Tema: • Hvorfor satse på trøndersk mat i profesjonelle måltider? • Hva trengs for bedre dialog og samspill i verdikjeden? • Hva er mulig gjennom grossistleddet og hvilke hindringer er det? • Gode eksempler som inspirerer til handling • Rom for dialog og nye kontakter Program tirsdag 13.januar: 10.00-12.00 Fagforedrag: Mer trøndersk mat i offentlige måltid Gunn Bratberg, Grønt kompetansesenter Mære-Skjetlein Innkjøpssamarbeidet – Matinnkjøp som motor for endring Innherred anskaffelser Produsert og servert lokalt! Marius Værdal, Inderøy slakteri Hvordan jobber grossistleddet for å få inn mer lokal mat? Servicegrossisten Nær Engros Erfaringer fra praksis – hva må til for å lykkes? Ole Rønning, Levanger kommune Det gode eksemplet vi kan inspireres av – Overraskelse! 12.00-12.30 Minglemat 12.00-14.30 Stands og uformelle møter 14.30-15.00 Matinspirasjon Ann Kristin Wang, Matvalget 15.00 Takk for i dag og vel hjem!
Ingen hendelser funnet
desember
19
fre.
11:30 - 14:30
Velkommen til vår tradisjonelle julelunsjbuffet, tirsdag til fredag fra 4. desember – 19. desember!
20
13:00 - 15:00
Vi sparker i gang 2026 med en kick-off for Norway Seafood Festival og Siderfestivalen.
februar
10
12:30 - 19:00
Oi! har bearbeidet innspill fra workshop under Oi! Matnettverkssamling 17. november, og vil dele dette med alle deltakere. Her ligger det masse ideer som kan videreutvikles!
mars
21
lør.
11:00 - 16:00
Velkommen til Norway Seafood Festival 2026 – En smakfull feiring av havet! Norway Seafood Festival er en hyllest til den fantastiske sjømaten Norge har å by på! I to dager forvandles Clarion Hotel Trondheim til et pulserende festivalområde fylt med alt det beste fra havet.
15:00 - 21:00
Velkommen til Siderfestivalen 2026 – Norges nye siderunivers! Siderfestivalen er en helt ny feiring av norsk siderkultur, med produsenter fra Midt-Norge og resten av landet – samlet på Clarion Hotel Trondheim 21.–22. mars, samtidig som Norway Seafood Festival.